Offert / Förfrågan »

Vinterunderhåll

Vi erbjuder vinterunderhåll i stor Stockholmsområdet


Snöröjning, Sandning, Sandupptagning & Sopning i Stockholm

GrönaGatan Trädgård utför snöröjning, sandning, sandupptagning och sopning åt er. Vi rensar alla asfalterade ytor från snö, sand och grus.

Det kan till exempel röra sig om:

  • gator
  • gångvägar
  • parkeringsplatser
  • skolgårdar
  • trottoarer

Snöskottning & snöröjning runt om Stockholm

Det finns säsongsarbete och så finns det arbete som kan behöva göras akut och snarast möjligt. Snöröjning är inte bara något som förenklar för dig personligen utan är också en samhällsviktig funktion som man inte får försumma och vi i Stockholm vet att när vintern till sist kommer kan det ibland visa sig att det staden blir tagen på sängen och snöröjningen kommer igång för sent, vilket kan orsaka både smärre frustrationsmoment och större samhällsproblem. Vi på Stockholms Markpartner kan anlitas för att få undan snön när det behövs och där det behövs. Vare sig det är snöröjning på större tomter eller snöskottning i en trädgård så har vi förmågan, viljan och utrustningen för att få det gjort. Så vill du inte stå där handfallen så har vi lösningen för dig. Vi ägnar oss primärt åt maskinell snöröjning med maskiner anpassade efter plats och snömängd för stunden. Då vi ägnar oss åt markarbete året runt har vi utrustning för all sorts terräng och för att hantera tunga lyft och undanskopningar. Saltning är ett komplement som går att ordna med våra maskiner för att göra snöröjningen ännu mer komplett och ett koncept som visat sig framgångsrikt på de ställen det tillämpas som en del av snöröjningsarbetet.

Anlita snöröjare i god tid

Redan innan första snön kommer kan du anlita oss för detta och så är vi beredda med att rycka ut när det behövs istället för att du ska behöva sitta och ringa runt och stressa för att din kundparkering eller uppfart inte är framkomlig. Vi går igenom redan innan det behövs vad vi ska prioritera vid behov så att det inte behöver bli några funderingar när det väl händer utan du kan tänka på annat än framkomligheten till och från din mark. Snöröjning kan dels hjälpa trafiken men kan också ha andra viktiga funktioner och även gångvägar kan förstås behöva skottas så fort det bara är möjligt. Så stå inte där även i vinter och undra hur det kunde ske att snön kom utan var beredd så slipper du huvudvärken när dagen väl är här. Både som privatperson eller som företag kan du anlita oss att ta hand om det åt dig. 

Situationsanpassat efter dina förutsättningar

Då vi tar stolthet i att vara ett kundorienterat företag där vi arbetar tillsammans med den som anlitar oss så ber vi er höra av er så kan vi tillsammans diskutera en offert och också komma fram till hur vi ska lösa just din situation när det väl uppstår behov av snöröjning. Att abonnera på snöröjning är ett framgångskoncept och du betalar inte mer än vad som behövs trots allt. Vi satsar alltid på att vara tillmötesgående, lyhörda och samtidigt ha konkurrenskraftiga priser utan massor av extra kostnader. Vi är verksamma i Stockholms län och är vana att lösa problem. Då vi arbetar med all sorts markarbete är det inga konstigheter för oss att få undan snön på ett effektivt och säkert sätt oavsett vad för typ av plats det handlar om. För att få er verksamhet att fungera oavsett väderlek är vad vi finns till för. 

När

Under hela vintern är vi redo att hjälpa till er.  Vi är experter för att utföra en bra snöröjning och sandning när det är dags.

För tidpunkt för sandupptagning är på vårkanten, någon gång i april eller maj, när snö och kyla har försvunnit.

Hur 

Vi använder oss av stora och små maskiner anpassade för den miljö där snöröjning och sandning sker.

När det gäller sandupptagning för att undvika moln av finkornig sand i maskinernas framfart, spolas samtidigt ytan med vatten.

Övrigt
Hyr eller köp praktiska sandlådor av oss. Vi erbjuder även bortforsling av sand. Priset baseras på vår offert plus aktuell tippkostnad för sand.

Sandning

För säkerhet i utomhusmiljöerna på vintern är  sandning ett måste.

Vi utför sandning i Stockholm för alla sorters företag utifrån en överenskommelse som passar just era behov. Era kunder och hyresgäster ska kunna känna sig trygga med att miljön ute där de bor och verkar hela året om.

Att vägar och stigar är sandade kan vara avgörande för undvikande av allvarliga olyckor.
Det är en enkel livförsäkring och våra kunniga medarbetare ser till att arbetet blir korrekt utfört.
Vi vet att vi har ett stort ansvar och vi ser till att ni är fullt nöjda med er beställning av sandning.

Förutom sandning utför vi också snöröjningsarbeten och kan ge er den bästa servicen utifrån ständiga uppdateringar från SMHI.

Plogning och handskottning

Vi erbjuder även plogning och handskottning i hela   Storstockholmsområdet.