Offert / Förfrågan »

Trädgårdsanläggning Stockholm

Är du inte nöjd med din trädgård eller vill du vara med och skapa ny vacker grönska på tomten? Välkommen att kontakta oss på Gröna Gatan Trädgård – vi är ett företag med verksamhet i Stockholm med trädgårdsanläggning som specialitet.


Vi kan vara med dig och skapa drömträdgården genom att vara med dig hela vägen – från första inspektionen av ytan till att alla grönytor, rabatter och blommor är på plats.

Vi är ett markläggningsföretag med alla de kompetenser som behövs för att utföra en lyckad trädgårdsanläggning i Stockholm. Vi hjälper dig att skapa trädgården i dina drömmar – och sedan kan vi vara med dig hela vägen när den behöver skötas. Beskärning, gräsklippning, plantering, skötsel av rabatter – Gröna Gatan Trädgård är ett fullserviceföretag när det handlar om trädgårdar.

Planering är viktig för en lyckad trädgårdsanläggning i Stockholm

Vill du att din trädgård ska vara vacker, praktiskt, personlig eller lättskött så kan vi hjälpa dig att anlägga den. Oavsett om du är privatperson eller fastighetsägare så kan vår kompetenta och erfarna personal utföra alla former av trädgårdsanläggningar och andra former av markarbeten.

Grunden som krävs för att en trädgårdsanläggning ska bli lyckad är planering och resurshantering. Våra trädgårdsmästare klarar att utföra detta med minimal inverkan på närliggande fastigheter.

Markarbeten är väsentliga i varje enskild trädgårdsanläggning. Därefter följer de fasta delarna: stenarbeten, träd och växter. Därefter fyller man på med de rörliga bitarna, exempelvis utsmyckningar och blommor.

Trädgårdsanläggning steg för steg

 • Man börjar med att inspekterar trädgården, under alla årstider. Då lär du känna trädgården och kan skriva ned dina önskemål.
   
 • När du har en ritning eller skiss över din trädgård så kan du kontakta oss. Med hjälp av ritningen kan vi göra en grovberäkning av kostnaden för trädgården. Därefter kan vi träffas på plats för att genomföra en detaljplanering.
   
 • När vi är överens så får du en bekräftelse på uppdraget komplett med en preliminär starttid.
   
 • Därefter inleder vi markarbetet. Vi utför både mindre och större anläggningsuppdrag och vi har både egna maskiner och kompetenta maskinförare för just detta ändamål. Under arbetet så kommer trädgården att se lite rörigt ut. Men när arbetet fortskrider börjar det framgå hur din trädgård se ut.
   
 • Vi kan givetvis även hjälpa dig att anlägga marksten, plattor och murar som framhäver den vackra grönskan ännu mer. Endast fantasin begränsar hur ditt nya gröna rum kommer att bli.
   
 • När alla fasta mark- och stenarbeten är klara så avslutar vi mer att plantera växter och anlägga gräsytor. Innan vi överlämnar trädgården så utför vi en gemensam kontroll och åtgärdar eventuella fel. Vi kan hjälpa er med skötselinstruktioner och lämnar självklart garanti på utfört arbete och det material som vi har levererat.

Drömmer du om en ny trädgård? Välkommen att kontakta oss på Gröna Gatan Trädgård – vi kan hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Stockholm.